Artemide Empatia tafellamp

De Artemide Empatia tafellamp valt op door zijn bijzondere design

  • Lamp met een minimalistische vormgeving
  • Voorzien van een innovatieve LED-staaf
  • Bepaal zelf de lichtsterkte met de dimmer
  • Gemaakt van glas en aluminium en verkrijgbaar in 3 formaten

Artikelnummer
292910
€ 740,00
Vanaf € 740,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designers Carlotta de Bevilacqua en Paola di Arianello

De Artemide Empatia is een moderne tafellamp met een elegant design. De ronde lamp is vervaardigd uit geblazen Muranoglas en verspreidt een mooi, helder licht. De lichtbron is een innovatieve LED-staaf die gebaseerd is op een klassieke kaars. De tafellamp is standaard voorzien van een dimmer waardoor u de lichtsterkte naar eigen voorkeur kunt instellen. De Artemide Empatia tafellamp is een echt kunstwerk voor op een dressoir of sidetable. Combineer meerdere lampen voor een speels effect.

De lamp Empatia zelf samenstellen

De tafellamp is vervaardigd uit glas en aluminium en verkrijgbaar in drie formaten. De Empatia is verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo kunt u kiezen uit een tafellamp, vloerlamp, wandlamp, plafondlamp en hanglamp. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Artemide Empatia lamp samen te stellen.

Artemide
Artemide is in 1960 opgericht in Milaan door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. De oprichters zijn trots op hun Italiaanse oorsprong en dit laten ze dan ook terug komen in de lampen collectie. De Artemide lampen kenmerken zich door een uniek en strak design. Het merk staat centraal voor duurzaam design en innovatie. Artemide experimenteert veel op het gebied van lichttechnologie waardoor ze revolutionaire en duurzame verlichting uit kunnen brengen.

Afmetingen (diameter x hoogte)
Empatia 16: 16 x 19 cm
Empatia 26: 26 x 28,9 cm
Empatia 36: 36 x 38,2 cm

Anderen bekeken ook
^