Artemide Metacolor vloerlamp

De Artemide Metacolor is een cilindervormige vloerlamp met een hoogte van meer dan 2 meter

  • Vloerlamp met een minimalistisch en modern design
  • Door de indrukwekkende hoogte is het een echte blikvanger
  • Bepaal zelf de kleur en intensiteit van het licht
  • Wordt geleverd met een afstandsbediening

Artikelnummer
294060
€ 3.200,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Artemide Metacolor vloerlamp

De Artemide Metacolor is een cilindervormige vloerlamp met een indrukwekkende hoogte van meer dan 2 meter. De hoge, slanke lamp is hierdoor een echte eyecatcher. Met de bijgeleverde afstandsbediening kunt u eenvoudig een andere sfeer creëren door de kleur en intensiteit van he licht aan te passen. De Artemide Metacolor lamp past door zijn minimalistische vormgeving in vrijwel ieder interieur.

Artemide
Artemide is in 1960 opgericht door de Italianen Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. Ze zijn trots op hun oorsprong en dit laten ze dan ook terug komen in de lampen collectie. De Artemide lampen kenmerken zich door een uniek en strak design. Het merk staat centraal voor duurzaam design en innovatie. Artemide experimenteert veel op het gebied van lichttechnologie waardoor ze revolutionaire en duurzame verlichting uit kunnen brengen. Voor een overzicht van alle Artemide meubels klikt u hier.

Afmetingen (hoogte x diameter boven x diameter onder)
205 x 15 x 34 cm

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze interieuradviseurs via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

Anderen bekeken ook
^