Artemide Mimesi vloerlamp

De Artemide Mimesi vloerlamp heeft een zeer moderne uitstraling

  • Strak vormgegeven dunne zuil
  • Heeft een hoogte van bijna 2 meter
  • Bepaal zelf de lichtsterkte met de dimmer
  • Gemaakt van duurzame materialen

Artikelnummer
294066
€ 2.135,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Artemide Mimesi vloerlamp

Designer Carlotta de Bevilacqua

De Artemide Mimesi vloerlamp heeft een moderne uitstraling. De lamp is ontworpen door Carlotta de Bevilacqua. Zij maakte voor de Mimesi vloerlamp gebruik van duurzame materialen en energie. De strakke zuil is transparant met een aluminium structuur. De lamp schijnt een mooi indirect licht en is voorzien van een dimmer waardoor u de lichtsterkte naar wens kunt instellen. De Artemide Mimesi vloerlamp is door het minimalistische design zeer geschikt voor in een modern interieur.

Artemide
Artemide is in 1960 opgericht in Milaan door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. De oprichters zijn trots op hun Italiaanse oorsprong en dit laten ze dan ook terug komen in de lampen collectie. De Artemide lampen kenmerken zich door een uniek en strak design. Het merk staat centraal voor duurzaam design en innovatie. Artemide experimenteert veel op het gebied van lichttechnologie waardoor ze revolutionaire en duurzame verlichting uit kunnen brengen.

Afmetingen (hoogte x breedte boven x breedte onder)
193 x 12 x 30 cm

Anderen bekeken ook
^