Artemide Chimera vloerlamp

De Artemide Chimera is een vloerlamp en designobject in één

  • Lamp met een elegant design
  • Verspreidt een warm, diffuus licht
  • Gemaakt uit hoogwaardig kunststof en aluminium
  • Ook verkrijgbaar als tafellamp

Artikelnummer
293823
€ 2.225,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer Vico Magistretti

De Artemide Chimera vloerlamp kenmerkt zich door zijn prachtige vloeiende vorm van hoogwaardig kunststof. De lamp staat stevig op een aluminium voet. De vloerlamp is dimbaar en verspreidt een sfeervol, diffuus licht. De Artemide Chimera lamp is een echte blikvanger in ieder interieur.

De Chimera is ook verkrijgbaar als tafellamp, genaamd Mezzachimera. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Artemide Chimera lamp samen te stellen.

Artemide
Artemide is in 1960 opgericht in Milaan door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. De oprichters zijn trots op hun Italiaanse oorsprong en dit laten ze dan ook terug komen in de lampen collectie. De Artemide lampen kenmerken zich door een uniek en strak design. Het merk staat centraal voor duurzaam design en innovatie. Artemide experimenteert veel op het gebied van lichttechnologie waardoor ze revolutionaire en duurzame verlichting uit kunnen brengen.

Afmetingen (hoogte x breedte)
180 x 22 cm

Anderen bekeken ook
^