Auping Criade boxspring

De Auping Criade boxspring is alles wat u van Auping gewend bent

  • Een slank en lager design dat helemaal aansluit bij het modebeeld van nu
  • Een heerlijk comfort ervaart u door het unieke AVS®-systeem
  • Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen
  • Voorzie uw boxspring van de Auping Smart base - snurken is verleden tijd!

Getoonde vanaf-prijs gebaseerd op:

Bed 200 x 140cm

Bedbodem vlak

Matras Revive

Niet wasbare tijk

Hoofdbord Plain 90cm

Artikelnummer
279300
€ 3.545,00
Vanaf € 3.545,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Auping Criade boxspring

De Auping Criade is een eyecatcher in de slaapkamer. Deze boxspring is namelijk verkrijgbaar in 10 kleuren en diverse stofsoorten. Ook heeft u de keuze uit verschillende hoofd- en voetborden Hierdoor is de Criade van Auping geheel naar wens samen te stellen.

De Auping Criade biedt oneindig veel mogelijkheden

Deze boxspring staat bekend om het stijlvolle frame. Deze is verkrijgbaar in een vlakke uitvoering, maar ook in een elektrische uitvoering. Wat de hoofd- en voetborden betreft, heeft u keuze uit verschillende stofgroepen welke in verschillende hoogtes verkrijgbaar zijn. Of u nu een modern, natuurlijk of klassiek interieur heeft, de Auping Criade is een echte toevoeging aan uw slaapkamer.

Optimaliseer uw nachtrust

De producten van Auping staan bekend om het ultieme slaapcomfort en de prachtige designs. Auping is van mening dat een goede nachtrust bijdraagt aan een energieker en gezonder leven. Dat is dan ook wat u van de producten van Auping mag verwachten.

Kom langs in de showroom

Wilt u de Auping Criade in het echt komen bekijken? U bent van harte welkom in onze showroom in Axel. Naast dat u ons volledige assortiment hier kunt bewonderen, beschikken wij ook over een lunchroom en kinderspeelhoek. Maak van uw bezoek aan onze showroom dus een compleet dagje uit! Voor vragen kunt u ons bereiken via +31 (0)115 – 53 25 26 en verkoop@pot.nl.

Anderen bekeken ook
^