Eva Harlou

Eva Harlou

Eva Harlou is een Deense architect, in 2003 is zij afgestudeerd aan de Aarhus School of Architecture. Na haar afstuderen is ze gaan werken bij een architectenbureau in Kopenhagen. Hier heeft Eva haar ervaring opgedaan in de architectenwereld en de facetten geleerd. In 2006 heeft zij met succes de stap gewaagd om haar eigen architecten studio te openen. Harlou legt de focus met haar eigen architectenbureau op architectuur en design. Naast haar eigen studio heeft zij zich ook ontwikkeld op het vlak van tv-presentatrice voor verschillende Scandinavische tv-programma’s. Deze programma’s zijn architectuur en design gerelateerd.

1 product

per pagina

1 product

per pagina

Mindset van Harlou

Harlou combineert interieur design van hoge kwaliteit met een duurzame mindset. Van hotels tot restaurants, maar ook kantoorruimtes tot showrooms, hier houdt Harlou de ontwikkelingsdoelstellingen van de verenigde Naties in haar achterhoofd. Eva zorgt ervoor dat zij nooit inlevert op de kwaliteit van haar ontwerpen, ondanks Harlou de doelstellingen hierop toepast.

Haar ontwerpen kunnen bestempeld worden als klassiek, simpel en Scandinavisch. Volgens haar moet goed design functioneel, mooi en duurzaam zijn.

Auping Noa bed

Eva Harlou heeft het Auping Noa bed ontworpen. In dit bed heeft Eva het DNA van Auping verwerkt met haar eigen signature. Zo is het lichte bed op pootjes tot stand gekomen. Het bedframe is om de spiraalbodem heen ontworpen. Het bed heeft een klassieke uitstraling, dat in meerdere interieurs toegepast kan worden. Waardoor het Noa bed een lange levensduur kent. Wanneer u uw interieur veranderd in uw slaapkamer, past dit bed nog altijd! Eva heeft in het ontwerp rekening gehouden met de dagelijks leven en het gebruik van het bed. Waardoor het ook een functioneel ontwerp is geworden.

^