Cassina 2 Fauteuil Grand Confort, petit modèle bank

Een heerlijk comfortabele bank waar u zich heerlijk in kunt nestelen; de Cassina 2 Fauteuil Grand Confort, petit modèle bank

  • De combinatie van de zichtbare stalen constructie met de zachte kussens maken de bank een echte blikvanger in uw interieur
  • In een 2-zits en 3-zitsbank verkrijgbaar

Artikelnummer
267849
€ 5.693,00
Vanaf € 5.693,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designers Le Corbusier, Pierre Jeanneret en Charlotte Perriand

Een mooi design met stalen constructie en toch een zeer zacht comfort. Dat is de 2 Fauteuil Grand Confort, petit modèle bank van Cassina.

De Cassina 2 Fauteuil Grand Confort, petit modèle bank

De Cassina 2 Fauteuil Grand Confort, petit modèle bank, die ontworpen is door Le Corbusier in nauwe samenwerking met Pierre Jeanneret en Charlotte Perriand, is niet zomaar een comfortabele bank van Cassina. Dankzij de constructie aan de buitenkant van verchroomd staal en de zachte kussens aan de binnenkant komt u helemaal tot rust wanneer u zich heeft genesteld in de 2 grand Confort bank. Bovendien geven de heerlijke kussens de bank een zeer knusse en warme uitstraling. Deze mooie Cassina bank met Italiaans design past in vrijwel iedere woonkamer en is een regelrechte eyecatcher.

Uw eigen Cassina snel in huis

De Cassina 2 Fauteuil Grand Confort, petit modèle bank is zowel in een 2- als 3-zit verkrijgbaar. Verder kunt u uw interieur aanvullen met de fauteuil in de 2 Grand Confort uitvoering. Zo maakt u uw zithoek helemaal compleet.

Nu direct uit voorraad leverbaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze interieuradviseurs via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

Anderen bekeken ook
^