Cassina 3 Grand Confort, grand modèle bank

Zeer comfortabele bank van Le Corbusier, Pierre Jeanneret en Charlotte Perriand die uw woonkamer een zeer elegante uitstraling geeft

  • Een heerlijk comfort is gegarandeerd met de zachte kussens van deze bank
  • In een 2- en 3-zitsbank, fauteuil en chaise longue uitvoering verkrijgbaar
  • Kan bekleed worden in verschillende stof- en leersoorten van Cassina
  • Voor alle mogelijkheden kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen

Artikelnummer
267855
€ 6.304,00
Vanaf € 6.304,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer Le Corbusier

Een zeer comfortabele bank; dat is de 3 Fauteuil Grand Confort, grand modèle bank van Cassina. Met de dikke kussens van deze bank ervaart u, zelfs zonder het te voelen, het zachte comfort. Heerlijk om na een lange dag in te ploffen en even te ontspannen.

De mogelijkheden van de Cassina 3 Fauteuil Grand Confort, grand modèle bank

De 3 Fauteuil Grand Confort, grand modèle is een zeer comfortabele bank uit de collectie van Cassina. Dankzij de heerlijk zachte kussens krijgt deze bank een zeer knusse, warme uitstraling. De mooie bank met Italiaans design past in vrijwel iedere woonkamer en is een regelrechte eyecatcher! De 3 Grand Confort is als 2- en 3-zitsbank, maar ook als fauteuil verkrijgbaar. Bovendien kunt u de bank aanvullen met een chaise longue, waarmee u uw gehele zitkamer inrichten met deze serie.

Uw 3 Grand Confort van Le Corbusier

Cassina 3 Fauteuil Grand Confort, grand modèle bank heeft een gepolijst verchroomd stalenframe of glanzend basalt, grijs, lichtblauw, groen of bordeaux. Bovendien zijn de kussens gevuld met polyurethaanschuim en polyester of veren in combinatie met polyurethaan. Voor de bekleding heeft u de keuze uit de verschillende stof- en leersoorten van Cassina.

Heeft u reeds een keuze gemaakt qua uitvoering? Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze interieuradviseurs via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

Anderen bekeken ook
^