B&B Italia Ray Outdoor fauteuil

De prachtige Ray-serie is nu ook verkrijgbaar voor buiten!

  • Verkrijgbaar in twee versies: Natural en Fabric
  • Kies voor kleurrijk of eau naturelle
  • Bestand tegen diverse weersomstandigheden
  • Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw favoriet!

Artikelnummer
317413
€ 4.154,00
Vanaf € 4.154,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

B&B Italia Ray Outdoor fauteuil

Designer Antonio Citterio

Na het succesvolle Ray-zitprogramma voor het interieur kunt u nu ook genieten van deze serie voor outdoor-gebruik in twee versies, namelijk de soorten fauteuils "Natural" en "Fabric", die opvallen door hun nieuwe vlechtwerk en andere materialen.

Ray Outdoor fauteuil: Natural en Fabric

Ray Outdoor Fabric heeft een verweven lintpatroon, gemaakt met polypropyleenvezel dat bestand is tegen UV-stralen en weersinvloeden. De kleurmogelijkheden zijn eindeloos. Denk aan turkoois tot blauw en van zuurgroen tot fel bordeaux. Ray Outdoor Fabric is verkrijgbaar met aluminium voetjes. De Ray Natural straalt, in tegenstelling tot de kleurrijke Fabric, door zijn natuurlijke kleuren en gebruik zachte materialen.

B&B Italia tuinmeubelen

Bezoek eens onze showroom om ons ruime aanbod aan tuinmeubelen van B&B Italia te bekijken. U kunt ook vrijblijvend online meer informatie of een scherpe offerte aanvragen voor uw favoriet, zoals deze mooie Ray. Onze interieuradviseurs kunt u bereiken via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

Anderen bekeken ook
^