B&B Italia Erica Outdoor fauteuil

Deze prachtige Erica Outdoor fauteuil van B&B Italia is verkrijgbaar bij Pot Interieur!

  • Verkrijgbaar in twee formaten
  • Diverse frameafwerkingen en stoffen mogelijk
  • Een zeer comfortabel design
  • Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en onze scherpe prijs!

Artikelnummer
317289
€ 3.128,00
Vanaf € 3.128,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

B&B Italia Erica Outdoor fauteuil

Designer Antonio Citterio

De Erica Outdoor fauteuil van B&B Italia

De Erica Outdoor fauteuil, verkrijgbaar in twee formaten, biedt een technologische mix van geëxtrudeerde en gegoten aluminium elementen. De lichtheid van het ontwerp maakt de zitmeubelen ideaal voor zowel openbare als residentiële instellingen, met zit- en rugkussens voor ergonomisch comfort in combinatie met kracht voor gebruik buitenshuis. De geverfde frames zijn verkrijgbaar in drie afwerkingscombinaties: wit geverfd aluminium frame voorzien van tortora kleur polypropyleen koord, tortora geverfd aluminium frame met tortora polypropyleen koord en tenslotte antraciet geverfd aluminium frame met antraciet kleur polypropyleen koord. De stofferingen zijn bovendien eindeloos!

De B&B Italia Outdoor-collectie

De volledige outdoor-collectie van B&B Italia is verkrijgbaar bij Pot Interieur. Gaat uw voorkeur uit naar deze mooi Erica fauteuil? Vraag dan vrijblijvend meer informatie of een scherpe offerte aan! Wij zijn bereikbaar via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

Anderen bekeken ook
^