B&B Italia Ray Outdoor bank

De B&B Italia Ray Outdoor bank is een echte blikvanger en geschikt voor diverse buitenruimtes!

  • Het Ray-zitprogramma voor buitengebruik
  • Verkrijgbaar in diverse opstellingen
  • Bestand tegen allerlei weersomstandigheden
  • Informeer naar onze scherpe prijs!

Artikelnummer
317308
€ 9.041,00
Vanaf € 9.041,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

B&B Italia Ray Outdoor bank

Designer Antonio Citterio

Ray Outdoor sofa van B&B Italia

Na het succes binnenshuis, omvat het Ray-zitsysteem van Antonio Citterio nu een nieuwe buitenverise, die opvalt door het vlechtwerk in combinatie met andere materialen. De Ray Outdoor heeft een verweven lintpatroon, gemaakt met polypropyleen dat bestand is tegen UV-stralen en andere weersinvloeden. De mogelijke kleuren, met name geschikt voor buitenomgevingen, varieert van turkoois tot blauw en van zuurgroen tot tortora tot fel bordeaux. Ray Outdoor is voorzien van aluminium voetjes of teakhoutbasis. De collectie bestaat uit banken die verkrijgbaar zijn in twee dieptes en uit modulaire elementen waarmee u een combinatie naar wens kunt samenstellen.

De Outdoor-collectie van B&B Italia

De gehele outdoor collectie van B&B Italia is verkrijgbaar bij Pot Interieur. Bent u nieuwsgierig geworden naar alles wat de Ray Outdoor te bieden heeft? Bezoek dan onze grote showroom! U kunt ook vrijblijvend meer informatie of een scherpe offerte online aanvragen via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

Anderen bekeken ook
^