B&B Italia Erica Outdoor bank

De B&B Italia Erica bank is een prachtig exemplaar en geschikt voor buitengebruik!

  • Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen
  • Combineert mooi met de andere meubelen uit de Erica-serie
  • Zeer comfortabel
  • Neem vrijblijvend contact op voor meer info & een scherpe prijs!

Artikelnummer
317561
€ 5.513,00
Vanaf € 5.513,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

B&B Italia Erica Outdoor bank

Designer Antonio Citterio

B&B Italia Erica Outdoor bank

De Erica-serie bestaan uit banken, een fauteuil, kleine fauteuil en stoel, inclusief een stapelbare versie, en biedt een technologische mix van geëxtrudeerde en gegoten aluminium elementen. De lichtheid van het ontwerp maakt dat de Erica bank ideaal is voor zowel openbare als residentiële instellingen, met zit- en rugkussens voor ergonomisch comfort in combinatie met een stoffering dat geschikt is voor gebruik buitenshuis.

Het geverfde frame zijn verkrijgbaar in drie afwerkingscombinaties: wit geverfd aluminium frame met koord van tortora kleur polypropyleen vezel, tortora geverfd aluminium frame met koord van tortora kleur polypropyleen vezel of tenslotte antraciet geverfd aluminium frame met koord van antraciet kleur polypropyleen vezel.

B&B Italia Outdoor & Pot Interieur

Bent u nieuwsgierig geworden naar het vele moois wat B&B Italia te bieden heeft? Bezoek een onze showroom! U kunt ook online meer informatie of een scherpe offerte aanvragen. Hiervoor kunt u contact opnemen met onze interieuradviseurs via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

Anderen bekeken ook
^