Extremis Marina Combo tafel

De Extremis Marina Combi is een picknicktafel met een bijzonder design door de combinatie van stoelen en banken

  • Picknicken met een grote groep mensen
  • Leverbaar tot een lengte van ruim 12 meter
  • Gemaakt van hoogwaardige materialen
  • Kunt u naar wens samenstellen

Artikelnummer
288963
€ 5.633,00
Vanaf € 5.633,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer Metrica

De Marina Combi is een bijzondere picknicktafel door de combinatie van stoelen en banken. Hierdoor kunt op u een unieke opstelling creëren. Verder zijn de mogelijkheden qua lengte onbeperkt waardoor u een eindeloos lange picknicktafel kunt samenstellen. De banken zijn gefixeerd aan de poten van de tafel. De tafel is gemaakt van een composiet van glasvezel en polyester, dat aanvoelt als hout maar beter bestand is tegen vochtigheid en temperatuursveranderingen. Met een grote groep picknicken was nog nooit zo gemakkelijk. De Marina lijn is ontworpen door Metrica om uw woning of professioneel project eenvoud en eenheid uit te laten stralen.

De picknicktafel Marina Combi zelf samenstellen

De picknicktafel is verkrijgbaar met bankjes er aan vast of enkel de tafel los. Optioneel kunt u ook kiezen voor Extremis Captain's Chairs om uw picknicktafel compleet te maken. Leverbaar in diverse maten tot een lengte van ruim twaalf meter, waardoor er tot ongeveer 40 mensen tegelijk aan de tafel kunnen zitten. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden.

Anderen bekeken ook
^