B&B Italia Ribes Outdoor bank

De mooie Ribes Outdoor sofa van B&B Italia is geschikt voor elke buitenruimte

  • Met alle losse modules geheel naar wens samen te stellen
  • Verkrijgbaar in een diversiteit aan stoffen
  • Zeer comfortabel
  • Informeer naar de mogelijkheden en prijs!

Artikelnummer
317280
€ 0,00
Op aanvraag
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

B&B Italia Ribes Outdoor bank

Designer Antonio Citterio

De Ribes Outdoor Sofa van B&B Italia

Ribes is het nieuwe modulaire zitsysteem ontworpen door Antonio Citterio met een focus op veelzijdigheid, maatwerk, kleur en materiaalonderzoek. Banken, centrale en eindelementen, chaise longue en Ottomanen komen allemaal in een enorme verscheidenheid aan vormen en maten. Dankzij de uitzonderlijke veelzijdigheid van de modulaire componenten en de beschikbaarheid van een enorme hoeveelheid aan covers en afwerkingen kunt u de Ribes helemaal afstemmen op persoonlijke smaak en elke buitenruimte.

B&B Italia & Pot Interieur

De Outdoor-collectie van B&B Italia, zoals deze mooie Ribes, is verkrijgbaar bij Pot Interieur. U bent van harte welkom in onze showroom voor advies op maat. Natuurlijk kunt u ook online terecht bij onze interieuradviseurs voor meer informatie of een scherpe en vrijblijvende offerte! U kunt contact opnemen via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

Anderen bekeken ook
^