Extremis Hopper bank

De Hopper is een moderne tuinbank die multifunctioneel is

  • Het tijdloze design komt op elke plek tot zijn recht
  • Multifunctioneel door de manieren waarop de bank te gebruiken is
  • Neemt weinig plaats in beslag
  • Geheel naar eigen wensen samen te stellen

Artikelnummer
288901
€ 3.249,00
Vanaf € 3.249,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Extremis Hopper bank

De moderne Hopper tuinbank en is ideaal als u weinig ruimte heeft. De bank is geschikt voor kleine buitenruimtes of voor horecagelegenheden, maar ook om straten en pleinen te verfraaien.

De Hopper bank komt door zijn tijdloze design overal goed tot zijn recht. Daarnaast is de bank multifunctioneel; u kunt hem gebruiken als een picknicktafel en als u zich omdraait, kunt u het tafelblad als rugleuning gebruiken. De twee brede instapplaatsen zorgen ervoor dat u gemakkelijk aan de tafel aanschuift.

De samenstelling van de Extremis Hopper bank

De bank is verkrijgbaar in twee formaten met een breedte van 240 en 300 cm. De Hopper is altijd 68 cm diep en 74 cm hoog. Het frame is gemaakt van robuust gegalvaniseerd staal. Het blad en de zittingen kunnen gekozen worden in Iroko hardhout of Hellwood. Beide houtsoorten zijn kwalitatief zeer hoogstaand, maar Hellwood kan net wat beter tegen ruwe weersomstandigheden.

Door de slanke vorm is het noodzakelijk om de bank in de grond te verankeren. U kunt de bank met bouten aan de ondergrond bevestigen of de Extremis stalen vloerplaten meebestellen.

Afmetingen in cm (breedte x diepte x hoogte):

  • 240 x 68 x 74
  • 300 x 68 x 74

Informeer vrijblijvend bij ons naar de vele mogelijkheden.

Anderen bekeken ook
^