Pode Tubble salontafel

De Tubble is te verkrijgen in drie verschillende modellen, als salontafel met ieder andere afmetingen. Door deze vele mogelijkheden zijn de tafels onderling speels te combineren of juist als unieke compositie.

  • Hoogwaardige afwerking van de organische vormen.
  • Bruikbaar om met elkaar te combineren.
  • Het tafelblad is verkrijgbaar in massief eikenhouten, marmer of MDF gelakt.
  • Onderstel bestaat uit hoogwaardig aluminium.

Artikelnummer
324779
€ 635,00
Vanaf € 635,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Pode Tubble salontafel

De Tubble van Pode is een ontwerp van Roderick Vos, welke afgestudeerd is aan de Design Academie in Eindhoven. Vos is bovendien mede-eigenaar van ontwerpbureau Studio Roderick Vos en heeft reeds diverse ontwerpen voor het Nederlandse meubelmerk op zijn naam staan. Tubble is een van deze ontwerpen en is een drietal salontafels met meerdere maten. Deze salontafels worden gekenmerkt door de hoogwaardige afwerking van de organische vormen.

De tafels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, hierdoor zijn ze bruikbaar om met elkaar te combineren of juist een unieke compositie. Door de vele mogelijkheden in materialen en afwerkingen is de Tubble compleet naar wens samen te stellen. Hierdoor is een uitgebalanceerde combinatie of juist een speels geheel mogelijk te maken.

De tafel is uitvoerbaar met een massief eikenhouten, marmer of MDF gelakt tafelblad welke alle drie verkrijgbaar in diverse kleuren. Het onderstel bestaat uit hoogwaardig aluminium en is uitvoerbaar in lak of de Pode epoxy-kleuren.Afmetingen (lengte x breedte x hoogte)

48 x 78 x 32/37

60 x 104 x 32/37

70 x 117 x 32/37

65 x 65 x 32/37

90 x 90 x 32/37

65 x 135 x 32/37

^