Pode Spot fauteuil

De Spot is een fauteuil waarbij de zitvorm de ronde, uiterst comfortabele vorm van de stoel accentueert. De Spot is verkrijgbaar met een lage of hoge rug: de Spot One of de Spot Two.

  • Draaivoet verkrijgbaar in aluminium of eikenhouten voet.
  • Gekenmerkt door de organische lijnen en het uitnodigende karakter.
  • Verkrijgbaar in meerdere uitvoeringen en stof- of leersoorten mogelijk.
  • Te complementeren met bijbehorende poef.

Artikelnummer
324748
€ 0,00
Vanaf € 1.645,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De Spot draaifauteuil van het merk Pode is een design van Thijs Smeets, een Nederlandse ontwerper en winnaar van meerdere awards. De Spot is een fauteuil welke uiterst comfortabel zit en bekend staat om zijn organische lijnen en uitnodigende uitstraling.De Spot heeft super veel weg van de Sparkle fauteuil, ondanks deze overeenkomsten heeft de Spot een hele eigen vormgeving. Het gestoffeerde kussen zit vast aan de zitkuip en benadrukt de ronde en comfortabele vormen van de stoel. Daardoor heeft de draaifauteuil wel degelijk een andere uitstraling dan de Sparkle.

De Spot One fauteuil is uitgerust met een lage rug en optioneel verkrijgbaar met een los hoofdkussen om zo het zitcomfort te vergroten. De fauteuil van Pode is tevens ook leverbaar met een hoge rugleuning: de Spot Two. De binnen- en buitenzijde van de fauteuil zijn apart van elkaar te stofferen, hierdoor is de Spot volledig naar wens samen te stellen. De fauteuil is verkrijgbaar met een eikenhouten of aluminium voet en te complementeren met een bijbehorende poef.

^