Pode Melloo bank

De Melloo bank van Pode heeft gigantisch veel mogelijkheden door de verschillende stof- en leersoorten en door de vele elementen waardoor allerlei modellen mogelijk zijn.

  • Keuze uit 2,5-, 3-, 3,5-zitsbank.
  • Door de losse elementen zijn modieuze combinaties ook mogelijk te maken.
  • Strakke en rustige uitstraling passend bij ieder interieur.

Artikelnummer
324673
€ 0,00
Vanaf € 2.895,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

de Melloo bank van Pode is een design van de Nederlandse ontwerper Roderick Vos. Met de Melloo bank heeft de designer een aanlokkelijk en prettig bankstel dat creativiteit in de vrije loop laat. Bovendien heeft de Melloo meerdere verschillende keuzemogelijkheden, dit in de stof- en leersoorten maar ook in de modellen welke te verkrijgen zijn. Om de kalme en bescheiden uitstraling te behouden worden de verschillende elementen in het bankstel steeds met slechts één poot aan elkaar verbonden, dit zorgt voor een fraaie vorm. Tevens zorgt deze strakke designpoot voor een luchtige afwerking.

Door de opvallende en prachtige siersteken wordt de vorm van de Melloo zitbank nog meer benadrukt. Het is dus mogelijk om te kiezen uit verschillende fraaie stof- en leersoorten. Daarenboven is de bank te verkrijgen als 2-zits, 3-zits, 3,5-zits en ook verschillende hoekbanken en andere uitvoeringen zijn mogelijk te maken door de modulaire elementen.

^