Artifort Mood stoel

Het design van de Mood stoel zorgt voor een actieve zithouding

  • Stijvolle en slanke kuipstoel
  • Speciaal design voor een betere zithouding
  • Geschikt voor zakelijke doeleinden
  • Kunt u naar wens samenstellen

Artikelnummer
288588
€ 1.154,00
Vanaf € 1.154,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Artifort Mood stoel

Designer René Holten, 2015

De Mood stoel is ontworpen door René Holten in 2015. Mood is een strakke en stijlvolle kuipstoel. Deze eetkamerstoel heeft een bijzonder ontwerp waardoor u vanzelf actiever gaat zitten wat zorgt voor een betere zithouding. Hierdoor is de Mood zeer geschikt voor bijvoorbeeld een vergaderzaal of andere zakelijke doeleinden. Door het eenvoudige design van de stoel past de Mood in vrijwel ieder interieur. De Mood serie bestaat uit twee varianten; de Mood Active voor een actieve zithouding en de Mood Relax voor een ontspannen houding.

De Mood stoel naar wens samenstellen

De Mood active is verkrijgbaar met verschillende onderstellen en soorten stoffering stijlen. Daarnaast is er een grote keuze aan stoffen en kleuren. Door de diverse mogelijkheden kunt u de Artifort Mood Active geheel naar uw eigen stijl samenstellen en zo creëert u een unieke fauteuil. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden.

Anderen bekeken ook
^