Extremis Inumbra parasol

De Extremis Inumbra is een stijlvolle parasol die tegen een stootje kan

  • Simpel en modern design
  • Bestand tegen windsnelheden tot 8 Beaufort
  • Past perfect bij de Extremis meubels
  • Keuze uit twee formaten en verschillende kleuren

Artikelnummer
288955
€ 4.707,00
Vanaf € 4.707,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer Dirk Wynants

De Extremis Inumbra is een prachtige parasol die absoluut de show steelt in uw tuin. Dit komt enerzijds door het eenvoudige design, maar ook doordat alle techniek van de parasol boven het doek is weggewerkt. Hierdoor ziet u er niets van als u onder de parasol zit. De Inumbra is niet alleen erg mooi, maar kan ook tegen een stootje. De parasol is gemaakt van hoogwaardige materialen: het doek is gemaakt van hightech polyester en is UV-bestendig; de buis, baleinen en kabels zijn van roestvrij staal. De windresistentie van de Inumbra is getest in een windtunnel. De parasol is bestand tegen windsnelheden tot 8 Beaufort, maar toch wordt aangeraden om de parasol eerder te sluiten (de vuistregel is vanaf 6 Beaufort). De Inumbra is gemakkelijk te openen en te sluiten met een aparte hendel. De parasol wordt vaak gecombineerd met de picknicksets Gargantua of Pantagruel.

De parasol Inumbra zelf samenstellen

De parasol is verkrijgbaar in twee verschillende afmetingen, met een diameter van 350 of 400 cm, en kan geleverd worden in de kleuren wit, taupe en zwart. Voor de parasol is er een opberghoes en grondbevestiging beschikbaar. Als u de Inumbra buiten wilt laten staan, is het gebruik van een hoes noodzakelijk. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden.

Afmetingen (diameter x hoogte)
350 x 203 cm
400 x 219 cm

Anderen bekeken ook
^