Pode Unda poef

De Unda poef van het merk Pode is een modieuze en functionele poef welke gebruikt kan worden als poef, zitplaats en zelfs als salontafel.

  • Is te gebruiken volgens verschillende invullingen.
  • Keuze mogelijk uit alle stof- en leersoorten uit de collectie.
  • Afgewerkt met een laag hoogwaardig schuim.
  • Dynamisch duo met de Ova salontafel.

Artikelnummer
324796
€ 690,00
Vanaf € 690,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Pode Unda poef

De Unda poef is ontworpen door Meike Harde. Unda van het merk Pode is een moderne, maar ook een zeer praktische poef. De poef is zo ontworpen dat hij op meerdere manieren gebruikt kan worden. Zo is deze te gebruiken als poef, zitplaats en zelfs als salontafel, mega praktisch dus. Als zitplaats is de poef ook uiterst comfortabel om te gebruiken, dit omdat deze is afgewerkt met een laag hoogwaardig schuim.

Aan de binnenzijde heeft de Unda een sterke constructie, waardoor deze ook geschikt is om als extra zitplaats te gebruiken. De bekleding van de poef kan gedana worden met alle stof- en leersoorten uit de Pode collectie.

Unda is verkrijgbaar in twee vierkante modellen, maar door de ronde hoeken en de mooie stoffeerdetails ziet de Unda niet blokkig uit. De bovenkant is expres zo vlak mogelijk gehouden en daardoor is de Unda ook inzetbaar als extra salontafel.De poef vormt een dynamisch duo met de Ova tafel, wat ook een design is van Meike Harde. Zo is het namelijk mogelijk om de Ova moeiteloos over de Unda te schuiven. Hierdoor is het een fraaie, maar ook functionele mix van vormen en materialen.

Afmetingen (lengte x breedte x hoogte)

65 x 65 x 39

80 x 80 x 39

^