Pode Tripod salontafel

De salontafel Tripod van Pode is verkrijgbaar als salon- of bijzettafel en verkrijgbaar in drie verschillende maten. Door deze meerdere maten zijn de tafels speels met elkaar te combineren.

  • Industrieel onderstel is te verkrijgen in epoxy of lak.
  • Het blad is verkrijgbaar in massief eiken of MDF gelakt.
  • Fraai blad met prachtige ronde vormen.

Artikelnummer
324764
€ 385,00
Vanaf € 385,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Pode Tripod salontafel

De Tripod salontafel is een design van de Duitse designer, Stephan Veit, welke afgestudeerd is als Product Designer aan de Universiteit in Kassel.De Tripod van het Pode staat op een industrieel driepotig onderstel, met ieder twee knikjes.

De salontafel smelt samen op een punt middels een subtiele wijze. Op het onderstel ligt een prachtig afgewerkt driehoekig blad met mooie rondingen, door deze rondingen staat de vormgeving van de Tripod perfect in verhouding.

De tafel is te verkrijgen als salontafel en bijzettafel, en dit in drie afmetingen. Het tafelblad is uitvoerbaar in alle lakkleuren, en bij de massief eiken bladen is het mogelijk om uit alle Pode Oak kleuren te kiezen. Bovendien is de tafel te verkrijgen met een onderstel in lak of Epoxy.Afmetingen (lengte x breedte x hoogte)38 x 39 x 5470 x 72 x 3788 x 91 x 32

^