Pode Ova salontafel

De Ova van het merk Pode is een salontafel met twee verschillende typen poten, daardoor heeft de Ova asymmetrie wat de salontafel een uniek gezicht geeft. De tafels zijn uiterst geschikt om met elkaar te combineren.

  • Mogelijk om over de bank of poef geschoven te worden.
  • Te verkrijgen in meerdere varianten.
  • Tafelblad is te verkrijgen in verschillende afwerkingen: eiken, gelakt mdf of keramiek.

Artikelnummer
324760
€ 570,00
Vanaf € 570,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De Ova van het merk Pode is een design van Meike Harde, een Keulse designser. Er zijn meerdere varianten waaronder vier ronde varianten en een vierkante salontafel. Door deze meerdere varianten is de salontafel perfect om te combineren met elkaar of met een ander meubel. De Ova heeft prachtige details, zo heeft elke tafel bijvoorbeeld twee andere poten. Omdat de modellen twee verschillende poten hebben zorgt de asymmetrie van de Ova voor een unieke en eigen vormgeving.

Bij de ronde modellen is er bovendien de keuze uit meerdere hoogtes en diameters. Deze hogere modellen kunnen ook heel praktisch over de bank of poef hee geschoven worden. Door de salontafel volgens deze invulling te gebruiken wordt de salontafel een bijzetter. De salontafels zijn verkrijgbaar met verschillende tafelbladen, zo is er keuze mogelijk uit eiken of gelakt mdf of keramiek in alle kleuren van de Pode collectie.

^