Knoll Studio

Knoll Studio

Knoll Studio heeft sinds de oprichting in 1938 design integriteit als drijfveer binnen de onderneming. Knoll Studio is ervan overtuigd dat goed design tot goede zaken leidt. Met modern design als uitgangspunt heeft men inmiddels een veelomvattend portfolio opgebouwd met design meubels en textielsoorten waarbij duurzaamheid voorop staat. Een mooi voorbeeld hiervan is de Saarinen collectie.

Producten 1-12 van 15

Pagina
per pagina

Producten 1-12 van 15

Pagina
per pagina

Knoll Studio collectie

Knoll wordt wereldwijd erkend als aanvoerder op het gebied van design.Maar liefst 40 ontwerpen uit de Knoll collectie behoren tot de permanente Design collectie van het Museum of Modern Art in New York. De ontwerpen van Knoll zijn elegante producten voor kantoor- en thuisgebruik met 'modern design' als speerpunt. Men volgt de ontwikkelingen op de voet en ontwerpt meubels die zich aanpassen aan de voortdurende verandering van behoeften. De Knoll Studio collectie bevat tafels, stoelen en kantoormeubilair die zowel in de woonkamer als in kantoren past. Bijvoorbeeld de Knoll Studio Bertoia Side Chair, ontworpen door Harry Bertoia. Het ontwerp van deze klassieke stoel komt uit 1952 en is tot de dag van vandaag een geliefde stoel. Hij staat het beste in moderne interieurs.
Ook de Barcelona Chair is een ware stijlicoon. Ontworpen in 1929 door Ludwig Mies van der Rohe is deze fauteuil niet meer weg te denken uit het universum van de high end design meubelen. De kussen zijn handgemaakt en rusten op een verchroomd stalen frame. Passend bij deze stoel is ook het Barcelona Day bed verkrijgbaar.
Dan hebben we ook nog Saarinen collectie; met de Knoll Saarinen tafel en de passende Saarinen Tulip Chair. Deze bestsellers, ontworpen door Eero Saarinen, zijn al meer dan 50 jaar populair. De Saarinen meubels zijn verkrijgbaar in diverse uitvoeringen, neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Knoll Studio design meubelen

Knoll Studio heeft sinds de oprichting in 1938 design en integriteit als drijfveren binnen de onderneming, wat duidelijk zichtbaar wordt door bijvoorbeeld de Saarinen collectie. Knoll Studio is ervan overtuigd dat goed design tot goede zaken leidt. Met modern design als uitgangspunt heeft men inmiddels een veelomvattend portfolio opgebouwd met designmeubelen en textielsoorten waarbij duurzaamheid voorop staat. De Saarinen collectie en veel andere producten koopt u uiteraard bij Pot Interieur, het adres voor uw design meubels.

Knoll is duurzaam design

Knoll is een van de leidende ondernemingen op het gebied van milieubescherming. Het ontzien van natuurlijke bronnen en het reduceren van afval hoort hier ook bij. Daarom gebruikt Knoll duurzame energie, natuurlijke bronnen en gaan zij verantwoord om met bomen en bossen. Het aanschaffen van design meubels van dit merk is een ware aanvulling op uw interieur en goed voor het milieu. Bekijk snel ons assortiment en vraag een offerte aan voor uw favoriete stukken.

Kom langs in onze winkel en kom de Knoll Studio meubels bewonderen en uitproberen. Natuurlijk kunt u van te voren contact met ons opnemen om de mogelijkheden en de beschikbaarheid van uw gewenste Knoll meubels te bespreken. Ons interieur advies team staat voor u klaar.

^