Knoll Saarinen Tulip Chair

De Saarinen Chair van Knoll is een echte blikvanger in elk interieur!

  • Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen
  • Mooi in combinatie met de Saarinen tafel
  • Een comfortabele eetkamerstoel
  • Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw favoriet!

Artikelnummer
280515
€ 1.972,00
Vanaf € 1.972,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer Eero Saarinen

De Knoll Saarinen Chair is een echte bestseller. In de volksmond ook wel de 'Tulip Chair' of tulp stoel, is al meer dan 50 jaar zeer populair en een echt designicoon.

Het iconische design van de Knoll Saarinen stoel

De Saarinen Chair van Knoll met trompetonderstel is vervaardigd uit aluminium en verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Zowel met als zonder armleuningen verkrijgbaar en met een draaibaar of vast onderstel. De stoel van Knoll is verkrijgbaar in de kleuren wit en zwart. Bovendien is deze uitvoerbaar met een volledig beklede binnenkant of te voorzien van enkel een zitkussen in verschillende stof- en leersoorten. Hierin kunt u kiezen uit vele kleuren, waardoor u de stoel geheel op de rest van uw interieur kunt afstemmen.

De designstoelen staan zowel mooi in uw eigen huis als op kantoor in bijvoorbeeld een vergaderruimte. Bovendien zijn de stoelen eenvoudig in onderhoud en gemakkelijk afneembaar.

De Saarinen familie

Wilt u dat de Saarinen Chair helemaal tot zijn recht komt? Kijk dan ook eens voor de Knoll Saarinen Table. Verder bestaat de collectie van Saarinen ook nog uit andere meubelen, zoals de Conference Chair. Net als de Tulip Chair in diverse uitvoeringen verkrijgbaar.

Voor meer informatie of een offerte kunt u ook vrijblijvend contact met ons opnemen!

Anderen bekeken ook
^