HAY About A Chair AAC 51 bureaustoel

Geniet met de HAY About A Chair AAC51 van Scandinavisch design op kantoor of aan de eettafel!

Artikelnummer
318767
€ 0,00
Vanaf € 719,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De AAC51 About A Chair van HAY is een draaibare stoel op wieltjes die is bekleed met de fantastische stoffen of leersoorten. De stoel is ontworpen vanuit de wens een mooie eetkamerstoel met opvallende eenvoud te ontwikkelen. Een stoel die perfect past aan een eetkamertafel in een moderne eethoek of aan een bureau in huis, op kantoor of vergaderkamer.

De vormgeving van de AAC51 is een ontwerp van Hee Welling, simpel en doeltreffend, maar ook esthetisch een fantastische stoel om te zien. Deze eetstoel heeft een minimalistisch vormgegeven armleuning en is zeer comfortabel. Vorm, functie, comfort, detail en esthetiek vullen elkaar aan en versterken elkaar.

De AAC51 eetstoelen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, stof- en leersoorten en soorten onderstel. Maak een keuze uit uw favoriete stofsoort en verwen uw eethoek met stijlvol en comfortabel Deens design!

Meer informatie
CollectiesHAY AAC
^