HAY Mags bank

De comfortabele Hay Mags sofa is een musthave in iedere zithoek

  • Simpel, strak en tot in de kleinste details een perfect design
  • Duurzaamheid en een heerlijk comfort hebben de prioriteit gekregen
  • In vele verschillende kleuren, stofsoorten en afmetingen verkrijgbaar

Artikelnummer
263781
€ 0,00
Vanaf € 3.100,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer Hay Studio

Simpel en strak. Dat is wat de designers van Hay Studio voor ogen hadden bij het maken van deze bank. Het is hun feilloos gelukt. Tot in de puntjes perfect en een lust voor het oog: de Hay Mags sofa.

De Hay Mags bank

De comfortabele Hay Mags bank is niet alleen volmaakt tot in de details, hij is door zijn minimalistische design ook nog eens te positioneren in elk interieur. Simpel en strak; precies zoals de designers voor ogen hadden met dit ontwerp. Bovendien gaat er nog een hele hoop schuil achter zijn mooie uiterlijk. De samenstelling van het schuim en de duurzaamheid van de bekleding hebben de prioriteit gekregen. Bovendien maken de hoge armleuningen het nog gemakkelijker om te relaxen.

De Hay Mags bank is uitvoerbaar in vele verschillende kleuren en stoffen. Zo kunt u uw Mags helemaal samenstellen naar uw eigen wensen. Verder zijn ook verschillende afmetingen waarin de bank verkrijgbaar is.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie over de vele mogelijkheden.

Anderen bekeken ook
^