Hay DLM Don't Leave Me bijzettafel

Deze gezellige Hay DLM bijzettafel is een grappig item dat uitblinkt in mooi Scandinavisch design!

Artikelnummer
318583
€ 219,00
Vanaf € 219,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer Thomas Bentzen voor HAY.

Deze gezellige DLM bijzettafel van Hay is een grappig item dat uitblinkt in mooi Scandinavisch design en functionaliteit. Zoals we dat van Hay gewend zijn dus. DLM staat voor Don't Leave Me en met een beetje fantasie kunt u raden waar die naam vandaan komt. De bijzettafel van Hay is ontworpen met in het midden van het tafelblad een handig meeneem handvat. Dit handvat is een verlengstuk van het frame van de tafel, uitgevoerd in dezelfde kleur en subtiel qua verschijning.

U kunt de HAY DLM bijzettafel dus gewoon met u meenemen als u daar behoefte aan heeft. De vriendelijke, ronde vorm, zijn driepoot en zijn stalen constructie geven de Hay DLM bijzettafel een uitgesproken maar verfijnd karakter dat thuis is in vrijwel elk interieur. De DLM bijzettafel van HAY is verkrijgbaar in twee maten. Een standaard en een XL variant.

Afmetingen:
Standaard: Ø 38 x H 58 cm
XL: Ø 48 x H 65 cm

^