HAY About A Stool AAS 33 barkruk

Dit is de About A Stool AAS33 barkruk van Hay!

Artikelnummer
318796
€ 479,00
Vanaf € 479,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

HAY About A Stool AAS 33 barkruk

Geef uw eethoek een speels karakter door te kiezen voor een verhoogde eettafel voorzien van deze mooie Hay About A Stool barkruk!

De mogelijkheden van de Hay AAS33 barkruk

De AAS33 About A Stool van Hay heeft een bekleed zitvlak en een vierpoot onderstel mogelijk in verschillende houtafwerkingen. De barkruk staat mooi aan een hoge eettafel of bar in uw keuken. Zo kunt u op zondagochtend van een lekker ontbijt genieten of vrijdagavond met wat vrienden en vriendinnen aan de bar nippen aan een cocktail.

De luxe stoffen van Kvadrat of mooie leersoorten van Camo geven deze kruk een zachte en uitnodigende uitstraling. De vormgeving van deze hoge AAS33 is een ontwerp van Hee Welling, simpel en doeltreffend, net als de rest van de About A Stool-familie. Welling is er in geslaagd om functionaliteit en oogstrelend design in de Hay About A Stool te combineren, waardoor vorm, functie, comfort, detail en esthetiek elkaar aanvullen en versterken.
Afmetingen:
B 50 x D 43 x ZH 64 x TH 75 cm
B 50 x D 43 x ZH 74 x H 85 cm

De AAS33 hoge barkrukken zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen. Maak een keuze uit uw favoriete stofsoort en geniet van comfortabel Deens design!

Voor meer informatie en een vrijblijvende offerte kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Meer informatie
CollectiesHAY AAS
Anderen bekeken ook
^