Leolux Anton fauteuil

De Anton fauteuil van het merk Leolux verwijst naar de oprichter van Leolux en combineert ronde en rechte vormen waardoor een luxueuze en comfortabele leesfauteuil ontstaat

  • Verkrijgbaar met een bijbehorende poef
  • Het frame is optioneel verkrijgbaar in lak of poedercoat
  • Binnen- en buitenzijde zijn los van elkaar te bekleden in alle stof- en leersoorten uit de collectie

Artikelnummer
324721
€ 2.575,00
Vanaf € 2.575,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Leolux Anton fauteuil

De Anton fauteuil van het merk Leolux combineert de ronde en rechte vorm, hierdoor heeft de fauteuil met armleuning een luxueuze uitstraling. De Anton verwijst naar de oprichter van Leolux en is oppervlakkig gebaseerd op de beroemde erfenis. De vorm van de fauteuil verwijst naar het verleden, en dus ook naar de ambachtelijk geproduceerde kwaliteitsproducten waarmee Leolux zijn naam stichtte.

De fauteuil is te verkrijgen met een bijpassende poef en leverbaar in alle stof- en leersoorten uit de Leolux collectie. Bovendien is de binnen- en buitenzijde van de fauteuil apart te bekleden, hierdoor krijgt deze een unieke uitstraling en is zo volledig naar eigen wens samen te stellen.

^