Artifort Rocking Chair fauteuil

De Artifort Rocking Chair is een uniek designstuk waar u heerlijk in weg kunt dromen!

  • Luxueuze schommelstoel
  • Optimaal zitcomfort
  • Gemakkelijk in onderhoud
  • Kunt u naar wens samenstellen

Artikelnummer
288195
€ 3.073,00
Vanaf € 3.073,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De Rocking Chair fauteuil is ontworpen door Geoffrey D. Harcourt. In 1967 ontwerpt hij de 500-serie die bestaat uit fauteuils gebaseerd op een schelpvorm. Dit ontwerp is groot genoeg om heerlijk in weg te kunnen kruipen en symboliseert zijn stelling: "De stoel moet zich naar de mens richten en niet andersom". De 500-serie bestaat uit verschillende varianten, waarbij het onderscheid zit in de stoffering. De Rocking Chair is een uniek designstuk uit deze collectie die tijdloos blijft. De fauteuil is gemaakt van beukenhout en voorzien van snijschuim. Schommelen is toch een heerlijke manier om tot rust te komen?

De fauteuil Rocking Chair zelf samenstellen

De Rocking Chair fauteuil kunt u bekleden met verschillende leersoorten of stoffen in diverse kleuren, waardoor u de stoel geheel naar eigen wens kunt samenstellen. Informeer bij ons voor de vele mogelijkheden.

Anderen bekeken ook
^