Studioilse

Studioilse is een studio dat wordt geleid door Ilse Crawford en Oscar Peña, het is een multidisciplinaire design studio. Ilse is ontwerper, docent en creatief directeur. Zij heeft meer dan twintig jaar ervaring op het gebied van humanistisch ontwerpen, die echt toepasbaar zijn op de omgeving, objecten en ervaringen. Crawford speelt graag in op de echte behoeftes van mensen.

Het is een multidisciplinaire design studio met een duidelijke missie: de mensen en behoeftes centraal stellen bij alles wat ze doen. De omgeving moet mensen een gevoel van comfort geven; zoals openbare ruimtes waarin mensen zich thuis voelen en woningen die zinvol zijn voor de mensen die erin wonen. Meubels worden door Studioilse hiervoor ontworpen, die de dagelijkse gedragingen en handelingen van mensen ondersteunen en ook verbeteren.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

De ontwerpen komen voornamelijk voort uit projecten waar zij niet het passende meubel konden vinden. Waarna Studioilse zelf aan de slag is gegaan om de gewenste meubelen te ontwerpen. Materialen en kleuren zijn met zorg gekozen en samengesteld, om zo aan te sluiten op de omgeving en de veranderende manier waarop wij leven.

Perching kruk

Studioilse heeft voor Artifort de Perching kruk ontworpen. De kruk is uitermate geschikt voor ons veelzijdige gebruik. Het zitgedeelte is van leer en handgenaaid, op een eenvoudig draadframe. Studioilse wilde krukken ontwerpen die in hun eigen projecten toepasbaar zijn. Zij hebben de kruk ontworpen, welke voor hun zelf moeilijk te vinden waren. De kruk die toepasbaar is voor verschillende doeleinde.

^