Creëer uw eigen design meubel

Altijd al die ene design meubel op het verlanglijstje gehad, maar nooit een passende uitvoering gevonden? Dat is dan nu verledentijd! Vrijwel elk meubel is geheel naar wens samen te stellen zodat deze tot zijn recht komt in uw interieur. Het ene merk of model biedt net wat meer opties dan het andere. Toch is er altijd wel wat mogelijk, denk aan formaat, vorm, materiaal, bekleding en ook de kleur! Graag laten wij u aan de hand van de volgende modellen zien hoe deze te creëren zijn naar het design meubel van uw dromen!

MDF Italia Flow Color stoel


 

Leolux Pallone fauteuil Leolux Pallone fauteuil 

Dé iconische stoel van Leolux, dat is de bekende Leolux Pallone fauteuil. De eigentijdse Pallone is ontworpen in 1989 en anno 2021 nog altijd een graag geziene gast in een design interieur. Het bijzondere aan de fauteuil is dat u hem helemaal naar uw wensen kunt uitvoeren. Zo kunt u voor de rugleuning, buitenkant zitting en midden zitting apart de bekleding kiezen. Bovendien zijn de poten en rugbuis standaard in chroom of als optie in een mooie epoxy lak uitvoerbaar.

Om hem ten slotte helemaal volgens uw wensen af te stylen, kan er zelfs nog gekozen worden voor de kleur van het stiksel. Wilt u dat het garen niet opvalt? Ga dan voor ton-sur-ton of anders voor een opvallende contrasterende kleur. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat. 

► Bekijk hier de Leolux Pallone fauteuil

 


MDF Italia Flow Color stoelMDF Italia Flow Chair Color stoel 

De MDF Italia Flow Chair Color stoel is de bekende Flow Chair, verkrijgbaar met een witte of zwarte kuip, maar dan in een scala aan kleuren! De eetkamerstoel is in ontzettend veelzijdig. Naast de kuip in diverse kleuren (matt painted of mass-pigmented), denk aan white, mud brown, lead grey, avio blue, powder pink en green, is er ook een reeks aan mogelijke onderstellen. Van centrale poot tot stalen slede en van 4-poot in staal of hout tot aan een 5-stervoet met wielen. De stalen onderstellen zijn bovendien uit te voeren in dezelfde kleur als de kuip voor een mooi geheel! 

Wilt u de stoel van extra comfort voorzien, dan adviseren wij u te kiezen voor bekleding. U kunt gaan voor een los zitkussen of de padded versie, waarbij de binnenkant van de kuip volledig bekleed is. Zo is het aangenaam dineren gegarandeerd!  

► Bekijk hier de MDF Italia Flow Chair Color stoel


Pastoe Vision Elements kast Pastoe Vision kast 

Of u nu een grote kast wenst met veel opbergruimte, een compact tv-meubel of een speels module spel voor aan de muur, met de Pastoe Vision kast is het allemaal beschikbaar! Er is geen enkele kast zo veelzijdig als de Vision. Pastoe heeft verschillende vaste combinaties in de collectie, maar daarnaast bestaat er ook maatwerk. Zo bestaat de Vision uit diverse open en gesloten modules die u los kunt plaatsen of kunt combineren. De losse elementen kunt u willekeurig plaatsen aan de muur voor een speels effect. Voeg diverse modules samen, met één bovenblad, om de Vision te gebruiken als bijvoorbeeld een tv-meubel. Deze kunt u ophangen of op de grond plaatsen op een plint of frame. 

De modules zijn verkrijgbaar met een breedte van 18, 27, 36, 54, 72, 108 (2 x 54), 144 (2 x 72), 162 (3 x 54), 216 (4 x 54 of 3 x 72), 270 (5 x 54) en 288 (4 x 72) cm. Voor de diepte kunt u kiezen uit 36, 45 en 54 cm. De hoogte is leverbaar in 18, 27, 36 en 54 cm. De modules kunnen voorzien worden van deuren, lades, flappen, planken, een afwerkt achterpaneel en kabelmanagement. Daarnaast zijn de kleuren eindeloos! Kies voor een standaard basic of structure lak. Of ga voor fineer, glossy of metallic gelakt. De keuze is aan u! 

► Bekijk hier de Pastoe Vision kast.


 

Configureer het design meubel van uw dromen

Wilt u gelijk kunnen zien hoe deze design meubels eruit komen te zien in de uitvoering van uw dromen? Informeer via ons contactformulier vrijblijvend naar de mogelijkheden en wij sturen u graag de configurator toe waarin u het meubel zelf kunt samenstellen en direct kunt zien. Super handig! 

Interieuradvies

 

^