Pastoe Vision kast

Bekijk hier het meest veelzijdige model van Pastoe; de Vision kast

  • Eenvoud en effectiviteit vormen het design van de Vision kast van het Nederlandse merk Pastoe
  • Geheel naar eigen inzicht de totale kast te ontwerpen
  • Ook leuk om te combineren met andere kasten van Pastoe uit de Vision collectie

Artikelnummer
279549
€ 0,00
Op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designers Pierre Mazairac en Karel Boonzaaijer

Een echt Nederlands design dat gekenmerkt wordt door eenvoud en veelzijdigheid. Dat is de Vision kast van Pastoe, een multi-inzetbaar ontwerp.

De veelzijdigheid van de Vision kast

Met het handige ontwerp van de Vision kast kunt u geheel naar eigen inzicht uw kast creëren. Van een 3-dimensionaal reliëf tot een grafisch raster van lijnen en vlakken, van een serie sideboards tot een architectonisch landschap van volumes én van object aan de wand tot onderdeel van de wand. Niets is te gek. Ook qua kleur en afmeting is deze geheel naar eigen smaak te ontwerpen.

De kasten van de Vision openen en sluiten door middel van een handig druksysteem en is greeploos. Bovendien is Vision kast ook leuk te combineren met de Elements uitvoering van Vision. Zo creëert u een geheel eigen en speels design.

Voor meer informatie over de mogelijkheden of voor het aanvragen van een offerte kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Anderen bekeken ook
^