Avek Simmer boxspring

De Avek Simmer is een van de best ventilerende bedden ter wereld

  • Boxspring met strakke vormgeving
  • Met comfortabel matras en topmatras
  • Goede ondersteuning en optimale ventilatie

Artikelnummer
290988
€ 3.605,00
Vanaf € 3.605,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Avek Simmer boxspring

De Avek Simmer boxspring is gebasseerd op de Nederlandse zomer: aangename temperaturen met een verfrissend briesje. Een klimaat waarin u zich prettig en comfortabel voelt. Dit gevoel karakteriseert de Simmer; hij ondersteunt, ventileert en voelt bijzonder prettig aan. De boxspring is voorzien van een duurzame spiraalbodem met een open structuur, dit is een van de best ventilerende bedsystemen ter wereld. De goede beluchting aan de onderkant van de boxspring zorgt voor een snelle afvoer van transpiratievocht en de aanvoer van schone lucht. Uw bed voelt hierdoor fris aan en huisstofmijt en schimmels krijgen minder kans. Bovendien gaat een goed geventileerd matras veel langer mee. De Simmer is voorzien van 4 comfortlagen: de dwarsgespannen spiraalbodem, de pocketvering in de boxspring, de pocketvering in het matras en het comfortabele topmatras. De unieke combinatie van optimale ventilatie en 4-voudige ondersteuning zorgen voor een perfecte nachtrust.

De Avek Simmer boxspring bestaat standaard uit

- Boxspring (vast of elektrisch)
- Hoofdbord (Basic, Classic en Matrix)
- 7 zone pocketveer matras (standaard, stevig of extra stevig)
- Topmatras (OptiFoam HR of tegen een meerprijs Climalatex of Talalay latex)

De boxspring Simmer zelf samenstellen

Voor de boxspring heeft u de keuze uit verschillende formaten, stoffen en kleuren. Daarnaast kunt u kiezen uit een vaste en een verstelbare uitvoering. Simmer is leverbaar met 3 verschillende hoofdborden. U kunt voor het matras kiezen uit een standaard, stevige of extra stevige uitvoering. De topper is verkrijgbaar in een Optifoam HR, Climalatex of Talalay latex variant. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Simmer boxspring samen te stellen.

Anderen bekeken ook
^