Avek Noflik boxspring

De Avek Noflik boxspring is voorzien van drie comfortlagen

  • Boxspring met strakke vormgeving
  • Met comfortabel matras en topmatras
  • Optimale ondersteuning en goede ventilatie
  • De oplossing voor koude voeten - de voetverwarming die in ieder Avek matras is geïntegreerd!

Artikelnummer
290987
€ 2.890,00
Vanaf € 2.890,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Avek Noflik boxspring

Designer Hans Daalder

De Avek Noflik boxspring, ontwerpen door Hans Daalder, heeft een heerlijk ligcomfort. Daalder gaf de boxspring niet voor niets de naam 'Noflik', dit is het Friese woord voor prettig. Hij liet zich inspireren door de rust en schoonheid van het Friese land. Dat ziet u terug in de heldere vormgeving en subtiele details. De Noflik boxspring kenmerkt zich niet alleen door het mooie design, maar bovenal door zijn hoge comfort. De boxspring is voorzien van drie comfortlagen (boxspring, matras en topmatras) die zijn samengesteld uit kwaliteitsmaterialen. Het bed staat garant voor een optimale ondersteuning en een goede ventilatie. Kortom, de Avek Noflik boxspring is uw garantie voor jarenlang een goede nachtrust.

De Avek Noflik boxspring bestaat standaard uit:

  • Boxspring (vast of elektrisch)
  • Hoofdbord (Pleats, Stins of State)
  • 7 zone pocketveer matras (standaard, stevig of extra stevig)
  • Topmatras (OptiFoam HR, Climalatex of Talalay latex)

Stel uw Noflik boxspring naar wens samen

Voor de boxspring heeft u de keuze uit verschillende formaten, stoffen en kleuren. Daarnaast kunt u kiezen uit een vaste en een verstelbare uitvoering. Noflik is leverbaar met 3 verschillende hoofdborden. U kunt voor het matras kiezen uit een standaard, stevige of extra stevige uitvoering. De topper is verkrijgbaar in een Optifoam HR, Climalatex of Talalay latex variant. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Noflik boxspring samen te stellen.

Anderen bekeken ook
^