Artemide Tizio tafellamp

De Artemide Tizio tafellamp is een echte designklassieker

  • Lamp met een strak en minimalistisch design
  • Positie en lichtinrichting zijn verstelbaar
  • Leverbaar in een LED- of halogeenuitvoering
  • Verkrijgbaar in 3 formaten

Artikelnummer
293284
€ 420,00
Vanaf € 420,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Artemide Tizio tafellamp

Designer Richard Sapper

De Artemide Tizio tafellamp is een klassieker uit de '70. De lamp heeft een minimalistisch design en past hierdoor in vrijwel ieder interieur. Opvallend aan de lamp is dat de twee armen altijd in balans zijn door het gebruik van tegengewichten. Een ander kenmerk is dat er geen bekabeling nodig is doordat er in de voet een ingebouwde transformator zit. De Tizio is niet alleen mooi vormgegeven, maar ook zeer praktisch; de positie en de lichtrichting zijn verstelbaar.

De lamp Tizio zelf samenstellen

De lamp is vervaardigd uit aluminium en is verkrijgbaar in 3 formaten. Daarnaast is er ook een LED-uitvoering in plaats van de standaard halogeen-uitvoering. De Tizio is ook verkrijgbaar als vloerlamp. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Artemide Tizio lamp samen te stellen.

Artemide
Artemide is in 1960 opgericht in Milaan door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. De oprichters zijn trots op hun Italiaanse oorsprong en dit laten ze dan ook terug komen in de lampen collectie. De Artemide lampen kenmerken zich door een uniek en strak design. Het merk staat centraal voor duurzaam design en innovatie. Artemide experimenteert veel op het gebied van lichttechnologie waardoor ze revolutionaire en duurzame verlichting uit kunnen brengen.

Afmetingen (hoogte (min-max) x breedte (min-max) x diameter onder)
Tizio: 31,5-119 x 78-108 x 11 cm
Tizio 35: 27-100 x 65-90 x 10 cm
Tizio Micro: 23-76 x 49,5-68 x 9 cm

Anderen bekeken ook
^