Artemide Demetra tafellamp

De Artemide Demetra tafellamp is perfect voor thuis of op kantoor

  • Lamp met een minimalistische vormgeving
  • Vervaardigd uit gelakt aluminium
  • Verkrijgbaar in 3 varianten
  • Past in vrijwel ieder interieur

Artikelnummer
292737
€ 0,00
Vanaf€ 265,00
Offerte

Offerte

Designer Naoto Fukasawa

De Artemide Demetra serie kenmerkt zich door een minimalistische vormgeving. De tafellamp is geïnspireerd op de Tolomeo lamp, echter heeft deze lamp een modernere kap. De kap is een platte schijf met een LED-module. De lampenkop kunt u heel eenvoudig in ieder gewenste positie buigen of draaien. Verder is de lamp volledig verstelbaar met twee scharnierpunten. De Demetra is standaard voorzien van een dimmer waardoor u de lichtsterkte naar eigen voorkeur kunt instellen. Zeer geschikt als tafellamp of als bureaulamp.

De lamp Demetra zelf samenstellen

De Demetra tafellamp is verkrijgbaar in twee formaten. De lamp is gemaakt van gelakt aluminium en verkrijgbaar in diverse kleuren. Daarnaast kunt u kiezen tussen een tafelvoet, een vaste bevestiging of een tafelklem. De Demetra is ook verkrijgbaar als vloerlamp en wandlamp. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Artemide Demetra lamp samen te stellen.

Artemide
Artemide is in 1960 opgericht in Milaan door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. De oprichters zijn trots op hun Italiaanse oorsprong en dit laten ze dan ook terug komen in de lampen collectie. De Artemide lampen kenmerken zich door een uniek en strak design. Het merk staat centraal voor duurzaam design en innovatie. Artemide experimenteert veel op het gebied van lichttechnologie waardoor ze revolutionaire en duurzame verlichting uit kunnen brengen.

Afmetingen (hoogte x breedte)
Demetra tafellamp: 57-84 x 63-96,5 cm
Demetra burealamp: 57-84 x 63-96,5 cm
Demetra Micro: 14-51 x 13-48 cm

Anderen bekeken ook
^