Artemide Equilibrist tafellamp

De Artemide Equilibrist tafellamp valt op door zijn bijzondere design

  • Lamp met een minimalistische vormgeving
  • Twee lampen in één die elkaar in evenwicht houden
  • Bepaal zelf de lichtsterkte met de dimmer
  • Gemaakt van aluminium en verkrijgbaar in de kleur zwart

Artikelnummer
292909
€ 815,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Artemide Equilibrist tafellamp

Designer Jean Nouvel

De Artemide Equilibrist is lamp en designobject in één. De Equilibrist bestaat uit twee lampen die elkaar in balans houden. De lampen kunnen roteren rond hun verticale as. De tafellamp is standaard voorzien van een dimmer waardoor u de lichtsterkte naar eigen voorkeur kunt instellen. De lampen zijn onafhankelijk van elkaar te bedienen. De Artemide Equilibrist tafellamp is een echt kunstwerk voor op een dressoir of sidetable. De lamp is vervaardigd uit aluminium en verkrijgbaar in de kleur zwart.

Artemide
Artemide is in 1960 opgericht in Milaan door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. De oprichters zijn trots op hun Italiaanse oorsprong en dit laten ze dan ook terug komen in de lampen collectie. De Artemide lampen kenmerken zich door een uniek en strak design. Het merk staat centraal voor duurzaam design en innovatie. Artemide experimenteert veel op het gebied van lichttechnologie waardoor ze revolutionaire en duurzame verlichting uit kunnen brengen.

Afmetingen (hoogte x breedte)
63 x 85 cm

Anderen bekeken ook
^