Artemide Pausania tafellamp

De Artemide Pausania tafellamp is een echte designklassieker met een uniek design

  • Een echte blikvanger in ieder interieur
  • Klassieker uit de jaren '80 in een modern jasje
  • Verspreidt een warm, diffuus licht
  • Bepaal zelf de lichtsterkte met de dimmer

Artikelnummer
293271
€ 1.260,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Artemide Pausania tafellamp

Designer Ettore Sottsass

De originele Pausania tafellamp is ontworpen in 1983 door Ettore Sottsass. Recent heeft Artemide de designklassieker opnieuw in productie genomen. De lamp doet denken aan een Griekse tempel en is een echte blikvanger in ieder interieur. De heruitgebrachte tafellamp heeft een groene diffuser, zwart voet en gepolijste poten waardoor hij een moderne look heeft gekregen. De tafellamp is voorzien van een dimmer waardoor u de lichtsterkte naar eigen voorkeur kunt instellen.

Artemide
Artemide is in 1960 opgericht in Milaan door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. De oprichters zijn trots op hun Italiaanse oorsprong en dit laten ze dan ook terug komen in de lampen collectie. De Artemide lampen kenmerken zich door een uniek en strak design. Het merk staat centraal voor duurzaam design en innovatie. Artemide experimenteert veel op het gebied van lichttechnologie waardoor ze revolutionaire en duurzame verlichting uit kunnen brengen.

Afmetingen (hoogte x breedte)
43 x 48 cm

Anderen bekeken ook
^