Artemide Shogun tafellamp

De Artemide Shogun is een moderne tafellamp met een uniek design

  • Een echte blikvanger in ieder interieur
  • Heeft een hoogte van bijna 60 cm
  • De 2 kappen zijn verstelbaar
  • Creëert een prachtig licht- en schaduwspel

Artikelnummer
293272
€ 850,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Artemide Shogun tafellamp

Designer Mario Botta

De Artemide Shogun is een moderne tafellamp. De lamp is bijna 60 cm hoog, waardoor het in ieder interieur een opvallend designobject is. De Shogun heeft een zwart-wit gelakte metalen voet en twee stalen kappen. Door de geperforeerde kappen ontstaat er een prachtig schaduwspel. De kappen zijn verstelbaar waardoor het mogelijk is om te spelen met de licht- en schaduwwerking. De Shogun maakt vanwege zijn unieke design onderdeel uit van de Metropolitan Museum of Art collectie in New York.

Artemide

Artemide is in 1960 opgericht in Milaan door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. De oprichters zijn trots op hun Italiaanse oorsprong en dit laten ze dan ook terug komen in de lampen collectie. De Artemide lampen kenmerken zich door een uniek en strak design. Het merk staat centraal voor duurzaam design en innovatie. Artemide experimenteert veel op het gebied van lichttechnologie waardoor ze revolutionaire en duurzame verlichting uit kunnen brengen.

Afmetingen (hoogte x diameter boven x diameter onder)
59,5 x 32 x 12 cm

Anderen bekeken ook
^