Artemide Fato tafellamp

De Artemide Fato lamp is een echte blikvanger

  • Lamp met een strak, minimalistisch design
  • Verspreidt een mooi, diffuus licht
  • Geschikt als tafel- en wandlamp
  • Gemaakt van metaal en verkrijgbaar in de kleuren wit en goud

Artikelnummer
292908
€ 390,00
Vanaf € 390,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer Gio Ponti

De Artemide Fato tafellamp is een echte blikvanger door het unieke design. De lamp bestaat uit een vierkant kader met daarin diverse geometrische vlakken, die een prachtig licht- en schaduwspel creëren. De lamp weerspiegelt de typische designstijl van de jaren '60. De Fato is geschikt als tafel- en wandlamp en verspreidt een mooi, diffuus licht. De lamp is vervaardigd uit gelakt metaal en is verkrijgbaar in twee kleuren; wit of goud. De Artemide Fato tafellamp is een echt kunstwerk voor op een dressoir of sidetable.

Artemide
Artemide is in 1960 opgericht in Milaan door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. De oprichters zijn trots op hun Italiaanse oorsprong en dit laten ze dan ook terug komen in de lampen collectie. De Artemide lampen kenmerken zich door een uniek en strak design. Het merk staat centraal voor duurzaam design en innovatie. Artemide experimenteert veel op het gebied van lichttechnologie waardoor ze revolutionaire en duurzame verlichting uit kunnen brengen.

Afmetingen (hoogte x breedte x diepte)
35 x 35 x 10 cm

^