Artemide Nesso tafellamp

De Artemide Nesso is een tijdloze tafellamp met een paddenstoel vorm

  • Een echte designklassieker
  • Verspreidt een warm, sfeervol licht
  • Vervaardigd uit kunststof
  • Verkrijgbaar in de kleuren wit en oranje

Artikelnummer
293154
€ 350,00
Vanaf € 350,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designers Giancarlo Mattioli en Gruppo Architetti Urbanisti Citta Nuova

De Nesso tafellamp is een tijdloze designlamp die al meer dan 40 jaar onderdeel uitmaakt van de Artemide lampen collectie. De lamp valt op door de paddenstoel vorm. De Nesso is vervaardigd uit kunststof en verspreidt een sfeervol en warm licht. De tafellamp past door het tijdloze design perfect in het interieur van deze tijd. De lamp is verkrijgbaar in de kleuren wit en oranje. In het assortiment vindt u ook een kleinere variant, genaamd de Nessino.

Artemide
Artemide is in 1960 opgericht in Milaan door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. De oprichters zijn trots op hun Italiaanse oorsprong en dit laten ze dan ook terug komen in de lampen collectie. De Artemide lampen kenmerken zich door een uniek en strak design. Het merk staat centraal voor duurzaam design en innovatie. Artemide experimenteert veel op het gebied van lichttechnologie waardoor ze revolutionaire en duurzame verlichting uit kunnen brengen.

Afmetingen (hoogte x diameter)
34 x 54 cm

Anderen bekeken ook
^