Artemide New Nature vloerlamp

De Artemide New Nature is een lamp en designobject in één

  • Moderne lamp met een uniek design
  • Valt op door de organische vormen
  • Voorzien van een lamp aan de boven- en onderkant
  • Creëert prachtige projecties op de muur

Artikelnummer
294070
€ 3.125,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer Ross Lovegrove

De Artemide New Nature vloerlamp is voorzien van vloeiende organische vormen die u terugziet in de natuur. De lamp is ontworpen door designer Ross Lovegrove, die bekend staat om zijn organisch gevormde lampen. De lichtpilaar is voorzien van twee lampen, één aan de bovenkant en één aan de onderkant. De lichtsterkte kunt u eenvoudig aanpassen met behulp van de dimmer. Het licht zorgt voor prachtige projecties op de muur. Kortom, de Artemide New Nature vloerlamp is een echte blikvanger in ieder interieur.

Artemide
Artemide is in 1960 opgericht in Milaan door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. De oprichters zijn trots op hun Italiaanse oorsprong en dit laten ze dan ook terug komen in de lampen collectie. De Artemide lampen kenmerken zich door een uniek en strak design. Het merk staat centraal voor duurzaam design en innovatie. Artemide experimenteert veel op het gebied van lichttechnologie waardoor ze revolutionaire en duurzame verlichting uit kunnen brengen.

Afmetingen (hoogte x diameter boven x diameter onder)
188 x 20 x 28 cm

Anderen bekeken ook
^