Artemide Cadmo vloerlamp

De Artemide Cadmo lamp is een echte blikvanger in ieder interieur

  • Vloerlamp met een strak design
  • Heeft de vorm van een gedraaid blad
  • Schijnt een mooi dimbaar diffuus licht
  • Gemaakt van gelakt staal

Artikelnummer
338444
€ 1.870,00
Vanaf € 1.870,00
Kies je uitvoering arrow
Artemide Cadmo vloerlamp zwart/wit
€ 2.010,00
Artemide Cadmo vloerlamp wit/wit
€ 1.870,00
Maak eerst een keuze

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer Karim Rashid

De Artemide Cadmo is een elegante vloerlamp die een bijzonder licht schijnt. De lamp is gemaakt van staal en heeft de vorm van een gedraaid blad. De Cadmo schijnt een opwaarts licht en een diffuus licht vanuit de centrale verticale opening. Het licht is te reguleren door de geïntegreerde dimmer. De vloerlamp is door zijn speelse vormgeving een echte blikvanger in ieder interieur.

De lamp Cadmo zelf samenstellen
De Cadmo vloerlamp is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit. Naast de standaard halogeen-uitvoering is er ook een LED-uitvoering. De lamp is ook beschikbaar als wandlamp. Informeer bij ons naar de vele mogelijkheden om zo uw perfecte Artemide Cadmo lamp samen te stellen.

Artemide
Artemide is in 1960 opgericht in Milaan door Ernesto Gismondi en Sergio Mazza. De oprichters zijn trots op hun Italiaanse oorsprong en dit laten ze dan ook terug komen in de lampen collectie. De Artemide lampen kenmerken zich door een uniek en strak design. Het merk staat centraal voor duurzaam design en innovatie. Artemide experimenteert veel op het gebied van lichttechnologie waardoor ze revolutionaire en duurzame verlichting uit kunnen brengen.

Afmetingen (hoogte x diameter)
174 x 32 cm

Anderen bekeken ook
^