Leolux Devon bank

De Leolux Devon bank is een blikvanger in het interieur!

  • Voorzien van mooie sier- en vlindernaden
  • Krachtige aluminium onderstel
  • Siernaden kunt u uitvoeren in een afwijkende kleur
  • Geheel op uw interieur af te stemmen

Profiteer nu van leervoordeel op banken en fauteuils met Senso leer, voor meer informatie vraag vrijblijvend een offerte aan!

Artikelnummer
305700
€ 3.350,00
Vanaf € 3.350,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

De Leolux Devon bank, ontworpen door Jan Armgardt, is een absolute eyecatcher! De bank heeft opvallende aluminium poten en mooie sier- en vlindernaden. Daarnaast is de Devon bank ook zeer comfortabel. De Bank is voorzien van verstelbare gedeeltes in de armen en rugleuning. Zo kun je de gezellige bank eenvoudig omtoveren tot een lekkere ligbank. Geniet van het flexibele karakter van deze bank!

De bank Devon zelf samenstellen

De Devon serie bestaat uit een 2-, 2,5-, 3-zitsbanken, een chaise longue, een poef en diverse aanbouwelementen waardoor u de bank geheel op uw interieur kunt afstemmen. De bank is uit te voeren in stof en leder, en in diverse kleuren. De siernaden kunt u extra laten opvallen door ze in een afwijkende kleur uit te voeren. Voor grote gebruikers kan de bank uitgevoerd worden met hogere poten.

Voor een overzicht van alle Leolux meubels klikt u hier. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze interieuradviseurs via verkoop@pot.nl of 0115 - 53 25 26.

^