HAY Mags Soft bank

Een van de bestsellers uit de collectie van Hay; de Hay Mags Soft

  • Nu nog comfortabeler en zachter dan de normale Hay Mags
  • Bestaande uit verschillende modules waardoor de sofa geheel naar eigen wensen is samen te stellen
  • Strak, simpel en tot in de detail een perfecte bank

Artikelnummer
279014
€ 3.126,00
Vanaf € 3.126,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een mooi aanbod.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

HAY Mags Soft bank

Designer Hay Studio

De designers van Hay Studio hadden met het design van de Mags bank al een topper ontworpen als het gaat om een simpel en strak design. Met deze variant krijgt het zitgevoel er een hele andere demensie bij. Dit is de Hay Mags Soft sofa.

De Hay Mags sofa Soft

De comfortabele Hay Mags sofa is niet alleen perfect tot in de details, hij is door zijn minimalistische design ook nog eens te positioneren in elk interieur. Simpel en strak; precies zoals de designers voor ogen hadden met dit ontwerp. Nu is de bank ook uitgevoerd in een nog comfortabelere en relaxtere versie. Het resultaat mag er zijn. Een lust voor het oog en een heerlijk comfort waar je helemaal in weg kunt zakken. De samenstelling van het schuim en de duurzaamheid van de bekleding hebben de prioriteit gekregen. Bovendien maken de hoge armleuningen het nog gemakkelijker om te relaxen.

De Hay Mags sofa Soft bestaat uit verschillende modules en is uitvoerbaar in diverse kleuren en stoffen. Zo kunt u uw Mags Soft helemaal samenstellen naar uw eigen wensen.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor informatie over de vele mogelijkheden.

Anderen bekeken ook
^