Flexform Soft Dream (Large) bank

De Flexform Soft Dream bank komt zijn naam helemaal ten goede door zijn heerlijke zit waar u op weg droomt!

  • Lijk te zweven op de Soft Dream door de tengere pootjes
  • Nu ook de Large variant, die een extra diepe zit heeft
  • Verkrijgbaar in vele uitvoeringen en afmetingen

Artikelnummer
274325
€ 11.239,00
Vanaf € 11.239,00
Levertijd op aanvraag

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Flexform Soft Dream (Large) bank

Designer Antonio Citterio

Met deze bank heeft de designer Antonio Citterio niet zomaar iets ontworpen. Een bijzondere exemplaat met een indrukwekkende design én niet te vergeten een hemels zitgevoel; dat is de Soft Dream bank van Flexform.

De Flexform Soft Dream bank

Maak kennis met de Soft Dream bank van Flexform. De Soft Dream is uitgevoerd met een frame in metaal, bekleed met polyurethaan matras. De dikke kussens van de zitting lijken te zweven door de tengere pootjes waarop de bank leunt. Neem plaats en droom heerlijk weg op de Flexform Soft Dream.

De verschillende uitvoeringen

Deze veelzijdige Soft Dream bank is verkrijgbaar in vele uitvoeringen en afmetingen. Denk bijvoorbeeld aan een 2-zitbank, maar ook aan een dormeuse of vlakke bank zonder leuningen. Daarmee creëert u een luchtige zithoek. Tevens kunt u kiezen voor de Soft Dream Large uitvoering. Deze heeft een extra diepe zit van 110 cm in plaats van 94 cm. De Flexform Soft Dream kan uitgevoerd worden in diverse stof- of leersoorten. Bovendien kunt u kiezen voor bijpassende Soft Dream kussens tegen meerprijs.

Informeer vrijblijvend naar de vele mogelijkheden die de Soft Dream bank biedt.

Anderen bekeken ook
^