Flexform Groundpiece bank

Een bestseller uit de Flexform collectie: De Groundpiece bank!

  • Een modulair elementensyteem
  • Extra onstpannen door zijn lage en diepe zitting
  • Verkrijgbaar in diverse materialen

Artikelnummer
274058
€ 17.663,00
Vanaf € 17.663,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Flexform Groundpiece heeft in haar productlijn verschillende soorten meubelen, zoals bankstellen en bedden. Deze meubelen zijn ontworpen door de Italiaanse designer Antonio Citterio en passen in ieder modern interieur. Dit komt doordat de meubelen zich kenmerken door de flexibiliteit. Er zijn namelijk verschillende onderdelen verkrijgbaar, zodat u zelf uw ideale bed of bank kunt samenstellen. Combineer uw bank bijvoorbeeld met een comfortabele hocker, zodat u na een lange dag heerlijk kunt relaxen op uw luxe Flexform Groundpiece bank.

Combineer uw Flexform Grounpiece bank met het bijpassende bed

Wanneer u behalve de Flexform Groundpiece bank ook het Groundpiece bed aanschaft, komt u pas echt tot rust. Dit bed is namelijk ontworpen volgens moderne maatstaven. Hierdoor ziet het bed er niet alleen heel mooi uit, maar biedt het u tijdens uw nachtrust ook voldoende ondersteuning. Het bed is leverbaar in een Groundpiece standaard en een Groundpiece Slim variant. De houten constructie van deze laatste variant geeft uw slaapkamer een moderne, maar toch knusse uitstraling.

Creëer eenheid in uw interieur

Met de Flexform Groundpiece meubelenlijn heeft u de mogelijkheid om het interieur in verschillende ruimtes perfect op elkaar af te stemmen. De bank en beide Groundpiece bedden passen namelijk perfect in een modern interieur en geven uw woon- en slaapkamer de juiste uitstraling. Wilt u meer informatie over deze meubelen? Kom langs in onze 15.000 m2 grote showroom in het Zeeuws-Vlaamse Axel of bel +31 (0)115 – 53 25 26. Ook kunt u een e-mail sturen naar verkoop@pot.nl.

Anderen bekeken ook
^