Flexform Lifesteel bank

De Flexform Lifesteel is een echte eyecatcher in iedere woonkamer

  • Stel de bank naar uw eigen wensen geheel samen
  • De slanke poten geven het design een luchtige uitstraling
  • Neem vrijblijvend contact op voor de vele mogelijkheden

Artikelnummer
274174
€ 0,00
Vanaf € 7.300,00

Ontvang een mooi aanbod
Dit artikel is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. Vraag een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over de beschikbare kleuren, afmetingen en materialen & ontvang een scherpe prijs.

Offerte aanvragen

Offerte aanvragen

Designer Antonio Citterio

Een design dat eigenlijk niet te vangen is in slechts steekwoorden, omdat de bank te herkennen is aan heel veel dingen. Niet alleen zichtbaar, maar ook te voelen wanneer je ploft op de heerlijke kussens. Dit is de Lifesteel bank van Flexform.

De kenmerken van de Flexform Lifesteel bank

De Lifesteel is een echte bestseller van Flexform. Dit heeft de bank te danken aan de flexibilteit en veelzijdigheid van het modulaire bankensysteem. De bank staat hoog op zijn metalen poten, waardoor de Lifesteel bijna lijkt te zweven en een luchtige look wordt gecreëert. De kussens hebben een diepe zit, waarop u heerlijk kunt wegzakken. Maak uw keuze uit de vele zachte leer- en aangename stofsoorten voor de bekleding. Het is maar net waar uw voorkeur naar uitgaat.

De Lifesteel-serie bestaat uit een fauteuil, een 2 tot en met 4-zitsbank en een chaise longue. Kies voor het bed om zelfs op de slaapkamer te kunnen genieten van het mooie Lifesteel-design.

U kunt vrijblijvend informeren naar de vele mogelijkheden.

Anderen bekeken ook
^